Referanser

01 Dec 2020

Vaktmester Consult AS

Vaktmestertjenester - https://vaktmesterconsult.no/

Fornøyd med å kunne ha en logo som forteller at økonomien er på plass, og en rapport som viser historien til selskapet. Hadde vært en fordel om flere aktører gjorde det samme. Det er en stor trygghet for kunder. Vi er stolt av å vise ansatte og kunder at vi driver sunt og fornuftig.

03 Dec 2020

Bien RR AS

Regnskap og rådgiving - https://bienrr.no/

Har kjøpt dynamisk-logo på både engelsk og norsk som viser frem vår B-score og denne bruker vi på nettsiden, veldig fornøyd med kjøps opplevelsen og produktet så langt.

21 Dec 2020

Rød Båthavn Service AS

http://rbshvaler.no/

Har statisk logo på nettsiden, meget fornøyd med tjenesten som er blitt kjøpt hos Myscore AS. Det er fint å kunne vise frem sin score på nettsiden, for både eksisterende og fremtidige kunder. 

21 Dec 2020

John Arne Langørgen AS

https://xn--langrgen-84a.com/

Fornøyd med kjøpet, har kjøpt dynamisk-logo og dynamisk-rapport. Bruker produktene per dags dato på nettsiden, veldig fornøyd med det.

21 Dec 2020

Allbygg AS

http://allbygg.no/

Fornøyd med produktet til Myscore AS, har kjøpt både dynamisk-logo og dynamisk-rapport som har vært brukt på nettsiden i flere måneder, veldig fornøyd med å ha det på siden vår.

21 Dec 2020

Vema Interiør AS

https://vemainterior.no/

Har A karakter og bruker dynamisk-logo på nettsiden, fornøyd med å kunne vise frem seriøsiteten på bedriften vår med en slik logo.

21 Dec 2020

Pipe Rehabilitering AS

https://radpiperehab.no/

Nylig kjøpt dynamisk-logo og dynamisk-rapport, er fornøyd med å kunne bruke dette på nettsiden og kjøps opplevelsen var veldig fin hos Myscore AS.

21 Dec 2020

Lygre Eiendom AS

https://lygreeiendom.no/

Bruker Myscore sin dynamisk-logo og dynamisk-rapport på nettsiden, er fornøyd med å ha logoen vår som viser score og historikk på bedriften på nettsiden vår. Fornøyd med tjenestene.

21 Dec 2020

Ivar Gaustad Malerservice AS

https://www.igmalerservice.no/

Har kjøpt dynamisk-logo som viser vår oppdaterte score og er veldig fornøyd med å ha den på nettsiden. God kjøps opplevelse, det var en hyggelig selger som solgte produktet.

22 Dec 2020

Varia Mek Verksted AS

https://varia.no/

Er ganske fornøyd med å kunne ha en statisk-logo fra Myscore på min nettside, som kan vise til vår gode score og seriøsiteten til vårt selskap.

22 Dec 2020

Nord-Norsk Spedisjon AS

https://nnsped.no/

Har kjøpt dynamisk-logo og dynamisk-rapport, bruker den på nettsiden og er veldig fornøyd med hva tjenestene tilbyr og informasjonen den har.

22 Dec 2020

Vision Bygg AS

https://visionbygg.no/

Bruker både dynamisk logo og rapport på nettsiden vår, og er kjempe fornøyd med tjenestene vi har kjøpt hos Myscore. Det er fint å kunne vise seriøsiteten i selskapet vårt med en slik historikk og score.

22 Dec 2020

Trafikkskolesentret AS

http://trafikkskolesentret.tabs.no/

På vår nettside så bruker vi den dynamiske logoen og rapporten som vi kjøpte hos Myscore og er fornøyde med tilbakemeldinger som vi har fått på produktene. Vi er glade av å kunne vise vår gode drift, og seriøsitet til både eksisterende og fremtidige kunder.

10 Feb 2021

Jevne Bygg AS

Snekker - https://jevnebygg.no/

Hos Myscore har vi kjøpt en dynamisk-logo som følger med en dynamisk-rapport bak seg som viser vår gode kredittscore og seriøsiteten i driften. Vi er fornøyd med disse tjenestene, det gjør det enkelt og oversiktlig for våre forretningsforbindelser å se status på vår bedrift. 

10 Feb 2021

Ami-Trans AS

Transport & Spedisjon - http://www.amitrans.no/

Jeg har vært kunde hos Myscore en god stund nå, og er veldig fornøyd med deres tjenester. Selv bruker jeg både dynamisk-logo med dynamisk-rapport bak på min nettside. Det er godt å kunne vise frem sin gode kreditt-score når kunder går inn på min nettsiden.